Kezdetben a Btech fő profilja számoló- és szótárgépek magyarországi importálása volt. A termékeket elkezdte saját márkanév alatt gyártatni, ma már közel 30 ázsiai gyártó céggel működik együtt. Az elmúlt években további elektronikai termékcsoportokkal bővült kínálata (fali órák, bluetooth kihangosítók és kiegészítők, telefonok, dect telefonok, VOIP telefonok, walkie-talkie-k, autós kamerák, okosórák, okostelefonok, drónok, PC, Xbox és PlayStation játékok és kiegészítők). Jelenleg beszállítója több hipermarketnek és elektronikai üzletláncnak (Auchan, Media Markt, Tesco).

Vezető szerepet tölt be a kiskereskedelem olyan területein, mint a telekommunikációs eszközök, szótárgépek, számológépek, walkie-talkie-k.

A Btech szórakoztató elektronikai és telekommunikációs webáruháza:
www.btech.hu

Ezzel párhuzamosan a Btech cégcsoporttá alakult, melynek másik fő irányvonala az óra nagykereskedelem, mellyel 2004-ben kezdett el foglalkozni. Mára elismert svájci, valamint divatmárkák hazai hivatalos képviseletét látja el. Magyarországon piacvezető a svájci közép kategóriás órák nagykereskedelmi szférájában és vezető pozíciót foglal el a férfi divatmárkák forgalmazása területén is. Disztribútora a Tissot, Certina, Swatch, Flik Flak, Hugo Boss, Boss Orange, Lacoste, Police óra és ékszer, Timberland, Superdry, Oris, Tamaris világmárkáknak:

Btech Distribution:
www.btechoranagyker.hu
BL Óraszalon webáruház:
www.oraszalon.hu

Btech webáruház és mintabolt

A kínálatunkban szereplő kijelzővédő fóliák, valamint további termékeink (szótárgépek, fordítógépek, okosórák, walkie-talkie-k, vezetékes és vezeték nélküli telefonok, okos- és mobiltelefonok, autós menetrögzítő kamerák, táncpadok stb.) megtekinthetők és megvásárolhatók a Btech mintaboltjában (1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 56/b.), valamint a www.btech.hu webáruházban.

Btech hírlevél


Btech mintabolt
1142 Budapest
Erzsébet királyné útja 56/b.

Webshop
www.btech.hu

Kapcsolat
Email: info@btech.hu
Telefon: +36 1 4334507
Fax: +36 1 4334508